3-ТА СРЕЩА НА ROAD ADVENTURES

СЪРНИЦА'24
Road Adventures for BikersRoyal EnfieldМото срещиОбщност

RE Himalayan 450 ще направи дебют в България на срещата на Road Adventures в Сърница

Трета поредна година срещата на най-голямата общност мото приключенци в България ще бъде сцена на представяне на премиерен модел, предоставен от българските вносители на мотоциклети.

Като организаторите от Meteo-Ride и техните партньори за пореден път ще дадат възможност членовете на общността мото приключенци Road Adventures for Bikers да тестват премиерната машина – в случая Royal Enfield 450 Himalayan. А тест-райдове ще могат да се направят и с доста други интересни модели.

Срещата на Road Adventures for Bikers ще се проведе в уикенда на 31 май – 02 юни на южния бряг на язовир Доспат, в землището на китното родопско градче Сърница.

Много награди и отново Overland Adventures

И тази година ще има много награди осигурени от нашите партньори MyMoto, Moto Boom, Moto Accent, KJ Custom, Truckshop и др. В петък ще има викторина, в която най-страстните преследвачи на пътища ще могат да покажат своите познания за трасетата и проходите в Европа и света. Мото приключенската конференция Overland Adventures, организирана от българската мото пътешественичка Виолета Иванова, предизвика голям интерес миналата година. В нея членове на групата разказаха за своите пътешествия до различни дестинации. Тази година ще чуем още завладяващи и забавни разкази.

KHL Moto се включват с офроуд маршрут и собствени мотори

Мото туристическата агенция KHL Moto ще се включи за първи път със свои 6 мотоциклета BMW, с които по проверен маршрут ще направят офроуд каране, за подобряване и изпитване на офроуд уменията на членовете от групата. Можете да се включите със своя мотоциклет или да участвате в томбола за един от 6-те BMW F 850 GS.

А ето и моторите за тест!

Рекордно присъствие на българските вносители на мотоциклети на срещата. Засега подтвърдените машини за тест са премиерният Moto Guzzi Stelvio V100 и Aprilia Tuareg 660, любезно предоставени от Motoplex Sofia; Suzuki V Strom 800 DE, предоставен от Suzuki Bulgaria (oчакваме подтвърждение за Suzuki GSX-S-1000 GX); CFМoto 450 MT и 800 MT, предоставени от ATH Moto, вносител на горещата китайска марка. Очакваната хипер технологична актуализация на BMW GS за 2024 също ще е тук в лицето на BMW R1300 GS , както и офроуд ориентирания BMW F900 GS, предоставени от BMW Motorrad Bulgaria

И, разбира се, един от дългоочакваните мотоциклети на 2024 г. Royal Enfield 450 Himalayan предоставен от Royal Enfield Bulgaria, VasValAuto, който за първи път ще бъде видян на живо в България на събитието в Сърница.

След натуралистичните тестове на Итчи Буутс сега и ние ще имаме досег до модела сред декора на живописните Родопи. Машината обещава идеално съотношение между цена, производителност и качество.

Himalayan 450 ще бъде първият мотоциклет на Royal Enfield с водно охлаждане

За разлика от стария 411, 450 може да се похвали с изцяло ново шаси, окачено на обърнати телескопични вилки с дълъг ход и моноамортисьор. Просветът също изглежда е нараснал от този на 411.

Нов стикер в нашия магазин - Пътищата на остров Корчула

Чакаме любопитни сравнения и тестове в Сърница, като трябва да отбележим, че остават съвсем малко налични места. Можете да подадете заявка за участие в срещата, като се регистрирате ТУК.

RE Himalayan 450 ще направи дебют в България на срещата на Road Adventures в Сърница

Николай Бойчев

Мотоциклетен приключенец и ентусиаст от 2005 г., с опит из пътищата в България и Европа. Автор на статии, анализи и ревюта на емблематични мото трасета и на мотоциклети. С поглед върху мотоциклетната индустрия и общност. Занимава се активно с въздушна фотография и заснема пътищата от птичи поглед.

Свързани статии

Back to top button