Срещата на Road Adventures for Bikers


За общността на Meteo-Ride

Групата Road Adventures for Bikers е създадена от авторите на информационния портал за мото туризъм Meteo-Ride.com, за да можете вие, нашите читатели, да участвате в съдържанието на сайта и да споделяте новини за мото пътешествия. Членовете на общността си помагат като публикуват информация за пътната обстановка на планинските проходи на Балканите, в Европа и по света – там, където условията и времето се променят бързо и понякога критично. А освен това в групата се споделят и обсъждат панорамни локации и маршрути. Взаимната помощ е основен елемент, като всяка информация, свързана с мотоциклетите и мото пътешествията, се посреща с одобрение и очакване.

Всяка година най-отдадените членове на групата се срещаме, за да си разкажем пътешествията от миналия сезон и да споделим плановете за нови хоризонти. Както и да покараме новите модели, осигурени от Meteo-Ride.com и нашите партньори. Забавлението и купонът са съществена част от събитието. А най-активните членове на общността получават отличия.

8000 членове

Чисто съдържание

Само мотори и мото туризъм

Взаимопомощ и споделени дестинации


избрани кадри от срещата в „Семково 2022“

Видео от „Семково 2022“


Какво предстои?

2-ра среща на Road adventures:

„ВОНЕЩА ВОДА 2023“


След като Рила планина и Семково приеха мото приключенците миналата година, второто издание на срещата се премества на североизток, към една много любопитна дестинация – в сърцето на България, близо до старата столица, в регион с богата история и красиви старопланински пейзажи. Село Вонеща вода дължи името си на минералните извори, около които е изградено, и се намира на точно 247 км от София и 247 км от Варна.

Хотел Релакс КООП е разположен в покрайнините на селото, на 1 км от пътя, преминаващ през Прохода на Републиката (Хаинбоаз), на слънчево и живописно място.

Очакват ви:

 • Тест райд на нови модели мотоциклети от Suzuki, Royal Enfield, Moto Guzzi, Aprilia
 • Ексклузивно издание на мото приключенската конференция Overland Adventures
 • Хубава музика
 • Томбола с награди
 • Призове за най-изявените членове на групата

Още за хотела:

 • На наше разположение ще са открит и закрит басейн, сауна, парна баня и фитнес, както и паркинг и Wi-Fi.
 • Цените за нощувка включват закуска и вечеря на блок маса. Допълнително при регистрацията можете да си включите и обяд.
 • За регистриралите се с палатки е отделена тревна площ в рамките на комплекса между паркинга и езерото. На разположение на палаткуващите ще бъдат откритият басейн, покрита зона с маси, санитарни възли и мивки, като тя не включва бани.
 • Хотелът разполага с професионален въжен парк. Той се ползва САМО с водач и срещу заплащане на място.
 • Допускат се домашни любимци, като таксата е 20 лв на вечер за куче.
 • В хотела може да наемете велосипед, както и въдици и стръв за риболов.
 • Вътре в хотела можете да поиграете билярд, джаги и тенис на маса.

Партньори на събитието


КЪДЕ
с. Вонеща вода, хотел „Релакс КООП“

КОГА
16-18 юни

РЕГИСТРАЦИЯ


Back to top button