3-ТА СРЕЩА НА ROAD ADVENTURES

СЪРНИЦА'24
Road Adventures for BikersМото срещиМотоциклетиОбщностПремиери

Първа среща на групата Road Adventures for Bikers

Този уикенд, 14-15 май, предстои първата среща на Facebook oбщността на Meteo-Ride – групата Road Adventures for Bikers.

В нея любители на пътуванията на две колела от цялата страна, българи от Европа, както и мотоциклетисти от други балкански страни, споделят актуална информация за състоянието на пътищата и проходите в България, на Балканите и в Европа, черпят идеи и вдъхновение за своите следващи приключения.

Събитието ще се проведе в курорта Семково, на 1600 м н. в. на южния склон на Рила, където участниците ще могат да се насладят на чист въздух, прекрасна природа и живописни панорами към снежните върхове на Рила и Пирин.

Основната атракция на срещата ще бъдат мотоциклетите, предоставени от представителите на Aprillia, Moto Guzzi, Harley-Davidson, Triumph, Zero и Royal Enfield. Като желаещите ще могат да тестват някои от тях, ако климатичните условия позволяват това.

Royal Enfield ще представи за първи път в България дебютния си скрамблър мотоциклет – Royal Enfield Scram 411. Новият модел е все още на път от завода, но уверенията са, че ще успее да пристигне на време за срещата. Вие можете да следите всички новини, свързани с новата машина на страниците на Meteo-Ride.com.

Първа среща на групата Road Adventures for Bikers
Sram 411

Поради логистични проблеми Triumph 1200 2022 също не е наличен и ще бъде заменен от не по-малко впечатляващия Tiger 900.

Участниците в първата среща на Meteo-Ride със сигурност не бива да униват, защото на срещата ще присъства хитовият Aprilia Tuareg 660, който за първи път ще бъде тестван в България.

Налични ще бъдат и юбилейният по случай 100-годишнината на компанията Moto Guzzi V85 TT Centenario. Електрическите Zero, които дебютираха миналия месец на Мото Експо 2022, ще изложат вълнуващия Zero SR/F

А Harley-Davidson ще покажат междуконтиненталния приключенец Pan America 1250

А също така всички участници ще могат да покажат своите любими машини на стари и нови приятели, ще могат да споделят спомени и истории от пътешествията си и да обменят опит и идеи за нови. Вечерта ще приключи с музика, забавления и томбола, подаръците за която са осигурени от мото магазини Moto Accent, Мотобум и TruckShop.bg.

избрани кадри от срещата в „Семково 2022“

ВИДЕО ОТ „Семково 2022“

Нов стикер в нашия магазин - Пътищата на остров Корчула

Milena V. Ivanova

Мотоциклетен ентусиаст и приключенец. Редактор, автор на статии, интервюта и рубрики, свързани с мото туризма и мотоциклетната индустрия. Преводач от английски на материали от чуждестранни медии.
Back to top button