Мото срещиМотоциклетиОбщностПремиери

Първа среща на групата Road Adventures for Bikers

Този уикенд, 14-15 май, предстои първата среща на Facebook oбщността на Meteo-Ride – групата Road Adventures for Bikers.

В нея любители на пътуванията на две колела от цялата страна, българи от Европа, както и мотоциклетисти от други балкански страни, споделят актуална информация за състоянието на пътищата и проходите в България, на Балканите и в Европа, черпят идеи и вдъхновение за своите следващи приключения.

Събитието ще се проведе в курорта Семково, на 1600 м н. в. на южния склон на Рила, където участниците ще могат да се насладят на чист въздух, прекрасна природа и живописни панорами към снежните върхове на Рила и Пирин.

Основната атракция на срещата ще бъдат мотоциклетите, предоставени от представителите на Aprillia, Moto Guzzi, Harley-Davidson, Triumph, Zero и Royal Enfield. Като желаещите ще могат да тестват някои от тях, ако климатичните условия позволяват това.

За съжаление предварителната заявка, че Royal Enfield ще представи за първи път в България дебютния си скрамблър мотоциклет – Royal Enfield Scram 411 няма да бъде осъществена. Новият модел е все още на път от завода и няма да пристигне на време за срещата. Вие обаче можете да следите всички новини, свързани с новата машина на страниците на Meteo-Ride.com.

Първа среща на групата Road Adventures for Bikers
За жалост Sram 411 ще закъснее за срещата, но Royal Enfiel ще покажат Meteor 350 или Himalayan

Поради логистични проблеми Triumph 1200 2022 също не е наличен и ще бъде заменен от не по-малко впечатляващия Tiger 900.

Участниците в първата среща на Meteo-Ride със сигурност не бива да униват, защото на срещата ще присъства хитовият Aprilia Tuareg 660, който за първи път ще бъде тестван в България.

Налични ще бъдат и юбилейният по случай 100-годишнината на компанията Moto Guzzi V85 TT Centenario. Електрическите Zero, които дебютираха миналия месец на Мото Експо 2022, ще изложат вълнуващия Zero SR/F

А Harley-Davidson ще покажат междуконтиненталния приключенец Pan America 1250

А също така всички участници ще могат да покажат своите любими машини на стари и нови приятели, ще могат да споделят спомени и истории от пътешествията си и да обменят опит и идеи за нови. Вечерта ще приключи с музика, забавления и томбола, подаръците за която са осигурени от мото магазини Moto Accent, Мотобум и TruckShop.bg.

Milena V. Ivanova

Мотоциклетен ентусиаст и приключенец. Редактор, автор на статии, интервюта и рубрики, свързани с мото туризма и мотоциклетната индустрия. Преводач от английски на материали от чуждестранни медии.

Свързани статии

Back to top button