3-ТА СРЕЩА НА ROAD ADVENTURES

СЪРНИЦА'24

ГРУПАТА НА METEO-RIDE

ОБЩНОСТ ОТ МОТО ПРИКЛЮЧЕНЦИ, ПЪТНИ пРЕСЛЕДВАЧИ И ПРИЯТЕЛИ

0+

Активни членове

Голяма среща всяка година

Чисто съдържание

Само мотори и мото туризъм

Взаимопомощ и споделени дестинации

За общността на Meteo-Ride

Групата Road Adventures for Bikers е създадена от авторите на информационния портал за мото туризъм Meteo-Ride.com, за да можете вие, нашите читатели, да участвате в съдържанието на сайта и да споделяте новини за мото пътешествия. Групата веднага се превърна в неразривна част от екосистемата на Meteo-Ride, насърчавайки взаимопомощ в общността. Членовете си помагат като публикуват информация за пътната обстановка (#RideReport) на планинските проходи (#PassHunter) на Балканите, в Европа и по света – там, където условията и времето се променят бързо и понякога критично. А освен това в групата се споделят и обсъждат панорамни локации и маршрути. Взаимната помощ е основен елемент, като всяка информация, свързана с мотоциклетите и мото пътешествията, се посреща с одобрение и очакване.

ГОДИШНАТА СРЕЩА НА ГРУПАТА

Годишната среща на групата Road Adventures for Bikers се провежда през май или юни. А мястото е подбрано така, че да е атрактивно за ловците на пътища – в близост до планински проходи, панорамни локации или eмблематични трасета.

Всяка година най-отдадените членове на групата се срещаме, за да си разкажем пътешествията от миналия сезон и да споделим плановете за нови хоризонти. Както и да покараме новите модели, осигурени от Meteo-Ride.com и нашите партньори. Забавлението и купонът са съществена част от събитието. А най-активните членове на общността получават отличия.

Overland Adventures

В рамките на срещата на групата се провежда издание на мото конференцията Overland Adventures, инициатива на Виолета Иванова. Форматът дава трибуна на мото пътешествениците да споделят своите преживявания, да вдъхновят още приключенци на две колела и да им помогнат в подготовката с информация и опит.
Мото-приключенска среща Overland Adventures и МОЖеМ България

СЪРНИЦА 2024

00ДНИ
00ЧАСА
00МИНУТИ
00СЕКУНДИ
image

ЗА СРЕЩАТА

ВОНЕЩА ВОДА 2023

image

ЗА СРЕЩАТА

СЕМКОВО 2022

image

ЗА СРЕЩАТА

ДРЕСКОДЪТ

ПОСЕТЕТЕ МАГАЗИНА НА ГРУПАТА
  • Суитчер Road Adventures for Bikers

ПАРТНЬОРИТЕ

ОТ METEO-RIDE.COM СЕ СТРЕМИМ ДА ДАДЕМ ВЪЗМОЖНОСТ НА НАШАТА ПУБЛИКА ДА СЕ ЗАПОЗНАЕ С АКТУАЛНИ МОДЕЛИ И ДА ГИ ТЕСТВА. ВСЯКА ГОДИНА ПРИВЛИЧАМЕ НОВИ ПАРТНЬОРИ, КОИТО ДА ВИ ЗАРАДВАТ, КАТО СРЕЩАТА Е ПОДКРЕПЕНА ОТ еДНИ ОТ НАЙ-ВЪЛНУВАЩИТЕ БРАНДОВЕ В МОТОЦИКЛЕТНАТА ИНДУСТРИЯ В БЪЛГАРИЯ.
MOTOBOOM
MY MOTO
motorista

ДЕБЮТИТЕ

ВЕЧЕ СЕ ПРЕВЪРНА В ТРАДИЦИЯ ВСЯКА ГОДИНА НА СЪБИТИЕТО ДА ИМАМЕ АБСОЛЮТНА ПРЕМИЕРА ЗА БЪЛГАРИЯ НА НЯКОЙ МОДЕЛ.
ПРЕЗ 2022 ГОДИНА rOYAL ENFIELD SCRAM ЗАКЪСНЯ ЗА MOTO EXPO СОФИЯ, А ГОДИНА ПО-КЪСНО ГОРЕЩИЯТ SUZUKI V-STROM 800 КАЦНА В БЪЛГАРИЯ ЕДВА ПРЕЗ ЮНИ. И ТАКА тЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ БЯХА ПРЕДСТАВЕНИ ПРЕД БЪЛГАРСКА ПУБЛИКА НА СРЕЩАТА НА ROAD ADVENTURE FOR BIKERS.
ДА СИ ЧЛЕН НА ОБЩНОСТТА НАИСТИНА Е ПРИВИЛЕГИЯ. АКО ВСЕ ОЩЕ нЕ СИ, ПРИСЪЕДИНИ СЕ.
Back to top button