3-ТА СРЕЩА НА ROAD ADVENTURES

СЪРНИЦА'24
ApriliaBenelliBetaBMWCan-AmHarley-DavidsonHondaIndianKYMCOMOTO GUZZIMoto MoriniPiaggioRiejuRoyal EnfieldSuzukiTriumphVespaYamahaZeroМОТО ЕКСПО БългарияМото изложенияМотоциклетиМотоциклетна индустрияСкутери

Премиери и нови марки на Moto Expo 2024. Meteo-Ride отново със собствен щанд!

Световни мото премиери и нови марки на Moto Expo 2024

Предстои поредното издание – Moto Expo 2024! То ще се състои от 20 до 23 април 2024 г.

Мястото от миналата година – зала “Арена София” (бивша “Арена Армеец”), доказа своите предимства, като по-голяма изложбена площ, по-
добра комуникативност за посетителите и изложителите. Затова и изложението през 2024 г. остава в “Арена София”. Moto Expo 2024 отново се организира от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП), съвместно с утвърдения си дългогодишен партньор “Експо Тим” ООД.


Тазгодишното Moto Expo 2024 ще се проведе при сериозно увеличение на продажбите на нови мотоциклети в България за 2023 г. – над 2000
продадени нови машини (1965 по данни на ААП). Това е с над 500 нови продадени двуколесни спрямо 2022 г.

Ще има много премиери, а също и нови марки за българския пазар. 

В централната зала с над 3000 кв. м площ ще има щандове на вносителите на всички големи световни производители на мотоциклети, АТV машини,
скутери, мотопеди, велосипеди, тротинетки, аксесоари, масла и екипировки. Централните фоайета са с над 1000 кв. м заета площ от щандове на вносители на мотоциклетни аксесоари, екипировка, оборудване и други продукти, свързани с мотоциклетната индустрията.


Отвън, пред залата са оформени демонстрационна и хранителна зона. 


По традиция Moto Expo 2024 е във време, когато по света стартират продажбите на новите мотоциклети от моделната гама 2024 г. на големите производители. Това обуславя представянето в България на много нови модели и световни премиери.


Така представителите у нас на световни марки като APRILIA, BENELLI, BETABMW MOTORRAD, CAN-AM, DUCATI, EVINRUDE, GASGAS, INDIAN 
MOTORCYCLE, HARLEY-DAVIDSON, HONDA, KAWASAKI, KTM, KYMCO, LYNX, Ski-Doo, BRP, MOTO GUZZI, MOTO MORINI, PEUGEOT Motorcycles, PIAGGIO, RIEJU, ROYAL ENFIELD, SEA-DOO, SEGWAY POWERSPORTS, SUR RON, SUPER SOCO, SUZUKI, TRIUMPH, VESPA, YAMAHA, ZERO MOTORCYCLE и др. ще покажат най-новите си модели. 


Трябва да отбележим, че от няколко месеца на нашия пазар има нова марка – MOTO MORINI, която прави дебют с някои от най-известните си модели. На изложението се завръща и легендарният американски производител INDIAN MOTORCYCLE

Moto Morini с 5 нови модела: Corsaro, X-Cape, Milano и Calibro блестят с новия V-Twin

На Moto Expo 2024 ще има и други изненади, а също и новости. Освен това, ще присъстват изложители на велосипеди и тротинетки, на ATV и UTV машини. По време на изложението ще бъдат организирани срещи на посетителите с експерти и представители на производителите. Това е прекрасна възможност всеки да зададе въпроси, да се запознае с последните иновации и да получи ценни съвети от професионалисти в индустрията.

През миналата година през щандовете на изложителите преминаха над 10 000 посетители. Сега се очакват много повече, като се има предвид засиленият клиентски интерес към мотоциклетите и скутерите в България. 

В зала “Арена София”, освен по-голяма и леснодостъпна изложбена площ, за посетителите има БЕЗПЛАТЕН паркинг с над 800 места. Както винаги за всички дошли на изложението ще има и допълнителни забавления. През уикенда ще може да видите “Глобуса на смъртта“ от Цирк Колозеум.
За разлика от миналата година, сега той ще е подвижен и ще предоставя допълнителни емоции и напрежение сред зрителите. Освен това ще има демонстрации и стънт шоу, Food truck zone, Relax zonе.

Meteo-Ride отново с щанд

Българският информационен портал за мото туризъм – www.meteo-ride.com, за 5-та поредна година ще бъдем медийни партньори на събитието, но също така ще зарадваме нашите почитатели със собствен щанд.

След участието ни през 2019 година, отново ще присъстваме в търговската зала със своите уникални продукти – стикери от мотоциклетни трасета, както и тематични тениски и суитчери. А членовете на нашата мото приключенска общност Road Adventure for Bikers ще имат собствена зона.

С нетърпение очакваме да се видим с вас на мотоциклетното изложение, което за поредна година обещава емоционални машини и приятна атмосфера.

Нов стикер в нашия магазин - Пътищата на остров Корчула

Николай Бойчев

Мотоциклетен приключенец и ентусиаст от 2005 г., с опит из пътищата в България и Европа. Автор на статии, анализи и ревюта на емблематични мото трасета и на мотоциклети. С поглед върху мотоциклетната индустрия и общност. Занимава се активно с въздушна фотография и заснема пътищата от птичи поглед.

Свързани статии

Back to top button