Harley-DavidsonГАЛЕРИЯМотоциклетиСнимки

Harley-Davidson Pan America 1250 на прага на Стария континент!? (Снимки)

През 2018 от Harley-Davidson показаха в Милано прототип на техен вариант на тежък адвенчър мотоциклет във високия клас!

Новината беше чудесна и несъмнено изненадващ и нестандартен подход на компанията, от времето на разработките на Ерик Буел насам. Вестта бе по-еретична за ортодоксалните почитатели на марката от обявения електрически LiveWire. Още по-труден за приемане беше дизайнът! С плоския преден фар адвенчър Харлито с лекота беше определяно за най-грозното нещо, което сте виждали някога.

Въпреки разнопосочните мнения Pan America 1250 определено има свое излъчване и индивидуалност, като и намери свои почитатели. И така от Милоуки не се отказаха от разработката, а сега изглежда, че сме на прага на предлагането му в Европа. Почти готов изложбен прототип бе забелязан в шоуруми във Франция, откъдето дойде и предположението, че…

мотоциклетът ще струва около 15-20 хиляди евро и ще бъде готов за неравната, но очаквана битка с BMW 1250 GS Adventure някъде около март-април!

Но шокът изненадващо не дойде от Европа, а от Мароко и скътаните безистени на Танжер (примерно). Във фейсбук бяха разпространени пресни снимки на “Панамериканата” от мароканеца Налиб Абдел-Лах Мохамед. Вижте галерията:

 

Коментари

комeнтара

Покажи повече

Николай Бойчев

Мотоциклетен почитател и ентусиаст от 2005 г., с опит из пътищата в България и Европа. Автор на статии, анализи и ревюта на емблематични мото трасета и на мотоциклети. Занимава се активно с въздушна фотография и заснема пътищата от птичи поглед.

Свързани статии

Back to top button