HondaИновацииМотоциклетиНовиниТехнологии

Новите модели на Honda с гласов контрол и Android синхронизация

Honda Motor Europe обяви наличието на новото приложение Honda RoadSync за мотоциклети. То функционира съвместно с новоразработената система за свързване на мотоциклети и скутери на Honda, системата за гласов контрол Honda Smartphone, като позволява на мотоциклетистите да се възползват от няколко от най-полезните функции на своя Android смартфон.

Системата за гласово управление на Honda Smartphone се предлага като стандартно оборудване за новите издания на X-ADV, CB1000R и Forza 750, и като опция за скутера Forza 350. Тя позволява на ездачите да контролират своя смартфон чрез безжична Bluetooth® връзка. След като изтеглят приложението Honda RoadSync и свържат своя смартфон (Android и Bluetooth®) с монтирана в каска слушалка (с аудио вход), мотоциклетистите ще могат да се придвижват лесно до любими места и забележителности, да осъществяват и приемат телефонни обаждания, да генерират и отговарят на текстови съобщения (SMS към мобилни оператори, както и на други приложения), да слушат музика чрез любимо приложение и да проверяват местната прогноза за времето за деня, а когато използват навигация, и прогнозата за времето за тяхната дестинация.

Цялата функционалност на приложението се управлява чрез комбинация от гласово въвеждане и 4-посочен превключвател, разположен на лявото кормило, което позволява на ездача безопасно да съхранява смартфона си в джоба, но да бъде напълно свързан.

Приложението Honda RoadSync ще бъде налично в цяла Европа. В бъдеще патентованата технология може да бъде доразвивана и надграждана от Honda.

Допълнителна информация за системата за гласов контрол на Honda Smartphone и приложението Honda RoadSync ще откриете на www.honda.co.uk/HondaSmartphoneVoiceControlsystem

Коментари

комeнтара

Покажи повече

Milena V. Ivanova

Мотоциклетен ентусиаст и приключенец. Редактор, автор на статии, интервюта и рубрики, свързани с мото туризма и мотоциклетната индустрия. Преводач от английски на материали от чуждестранни медии.

Свързани статии

Back to top button