3-ТА СРЕЩА НА ROAD ADVENTURES

СЪРНИЦА'24
Can-AmЕлектрически мотоциклетиМОТОМотоциклети

Can-Am напредва с разработката на мотоциклетите си. Първо официално видео

Преди почти година съобщихме за електрическото възраждане на мотоциклетите Can-Am с два мотоциклета: Can-Am Origin и Can-Am Pulse. Мотоциклетите ще бъдат налични до края на 2024 г., като екипът на Bombardier Recreational Products (BRP) е провел тестове при всички възможни условия.

Тази седмица Can-Am пуснаха първото официално видео за двете машини, което изненада мнозина, тъй като не се очакваше тези прототипи да влязат в играта толкова скоро.

Тестовете се оказаха в напреднал етап.

Първоначалната обратна връзка от тестовите ездачи е, че и двата нови модела осигуряват мощно, плавно и вълнуващо изживяване при каране. Екипът разработчици отбелязва солиден напредък, като в ход е и изграждането на нов завода в мексиканския град Керетаро.

От Can-Am планират да пуснат всички спецификации на двата модела и да започнат да приемат поръчки за тях следващото лято

Can-Am навършва половин век тази година и навлизането отново в мототициклетния сегмент, след 35 години отсъствие, е знаково.

Очакванията са двата нови електрически мотоциклета за 2024 г. да предизвикат голям интерес.

Ние също очакваме с нетърпение час по-скоро да видим на живо Can-Am Origin и Can-Am Pulse. Очаквайте още новини за моделите на страниците на Meteo-Ride.com.

Четете още за Origin и Pulse.

Can-Am показаха приключенеца Origin и градския Pulse (Вижте цялото видео представяне)

Нов стикер в нашия магазин - Пътищата на остров Корчула

Николай Бойчев

Мотоциклетен приключенец и ентусиаст от 2005 г., с опит из пътищата в България и Европа. Автор на статии, анализи и ревюта на емблематични мото трасета и на мотоциклети. С поглед върху мотоциклетната индустрия и общност. Занимава се активно с въздушна фотография и заснема пътищата от птичи поглед.

Свързани статии

Back to top button