ApriliaEICMAМОТОМотоциклети
Актуално

Aprilia ознаменува доминацията си в Twins Cup с лимитирана серия на RS 660

Aprilia отдавна се гордее със своите състезателни постижения и 2021 г. определено не е по-различна. За да отпразнува доминацията си на MotoAmerica Twins Cup 2021, Aprilia представи ограничена серия RS 660 на мото изложението в Милано.

Ако бяхте спечелили 10 от 13 състезания в серията, не бихте ли искали да празнувате и вие? 

Aprilia RS 660 Limited Edition се отличава със звезди и райета, вдъхновени от американския флаг. Тази цветова схема също е взета директно от мотора на шампиона с RS 660 в Twins Cup – Кейлъб Де Кейрел.  

Ще бъдат произведени само 1500 от тези RS 660 в ограничена серия, всеки от които ще носи специален номер, показващ неговата поредност при производството. Механичните спецификации остават същите като при стандартния RS 660, но получавате специална окраска със звезди и райета, както и още няколко допълнения. 

Въпреки че ограничената серия RS 660 идва със стандартната пътническа седалка, интегрирана и в обикновения RS 660, имате и заден капак за седалката на пасажера, който при желание можете да монтирате и за да му придадете по-спортен вид. Получавате и удължено предно стъкло за по-добра защита от вятъра, независимо дали сте на улицата или на пистата.  

И може би най-важното от всичко е ъпгрейдът на софтуера, който ви позволява да настроите вашия Quickshifter, за да отговарят най-добре на текущата ситуация. 

Информацията за цените и наличността на Aprilia RS 660 Limited Edition все още не е налична, но със сигурност ще се появи съвсем скоро.

Коментари

комeнтара

Покажи повече

Николай Бойчев

Мотоциклетен почитател и ентусиаст от 2005 г., с опит из пътищата в България и Европа. Автор на статии, анализи и ревюта на емблематични мото трасета и на мотоциклети. Занимава се активно с въздушна фотография и заснема пътищата от птичи поглед.

Свързани статии

Back to top button