събота, 06/06/20

Информационен портал за мото туризъм
Royal Enfield пуска нови цветове за Himalayan 411

Royal Enfield пуска нови цветове за Himalayan 411

След успешни две години от пускането на модела, Royal Enfield добави три нови цвята към семейството на Himalayan. Новите цветови варианти – Rock Red, Gravel Grey и Lake Blue – обогатяват избора на потребителите, давайки им възможност да открият комбинацията, която най-точно съответства на техния вкус.

Създаден за всички пътища, създаден за без пътища

Това е мотото на модела и хималайците в пълна степен защитиха това твърдение със своята впечатляваща универсалност и достъпност. Благодарение на ниските височина на седалката и център на тежестта, здравия и лек дизайн и лекотата на управление байкът не само е страхотен за града и околностите, но и е в стихията си извън пътя през уикендите.

Със своя 411-кубиков двигател Himalayan се вписа чудесно в средния клас – пазарния сегмент, в който Royal Enfield влагат усилията си и продължават да бележат впечатляващ ръст. Интересът идва както от запалени фенове от всички възрасти и двата полове, така и от нови почитатели на една от най-старите мотоциклетни марки в света.

Първият мотоциклет на Royal Enfield с двойно предназначение

Първоначално Himalayan 411 е проектиран за най-предизвикателните местности в Хималаите, което го прави надежден, многофункционален и адаптивен към всякакъв вид терени. Мотоциклетът разполага с полудуплекс разделяща се рама, дългоходово окачване, нисък център на тежестта, ниска седалка (но цели 22 см просвет), което го прави отзивчив на реакциите на ездача и придава усещане за тясна хармония с пътя, скалите и всичко между тях.

Част от стандартното оборудване са ергономичните предни и задни рамки за багаж, проектирани за лесно монтиране на металните куфари на GMA, което прави Хималаяна пригоден и за трансконтинентални приключения.

При конкурентна цена от 9239 лв. с ДДС и възможност за банково финансиране от ДСК, придобиването на Himalayan 411 може да се осъществи бързо и лесно. Машината е подходяща както за първи мотоциклет, така и за тези, които търсят да заменят стария си мотор за друга кубатура или искат нова придобивка в колекцията си.

Едни от най-известните и вдъхновяващи почитатели на модела са холандката Норали, автор на адвенчър блога Itchy Boots (@itchybootstravel) и британецът Джак Гроувс (@britonabike), който в момента е на път в опит да подобри световния рекорд за най-млад мотоциклетист, осъществил околосветска обиколка (настоящият рекордьор е друг британец, Хенри Крю, чиято история също може да прочетете при нас).

Royal Enfield Himalayan (2016 – досега) – Вашите мнения

Коментари

комeнтара

About The Author

Related posts