петък, 10/07/20

Информационен портал за мото туризъм
Отменят култовото мото изложение INTERMOT заради COVID19

Отменят култовото мото изложение INTERMOT заради COVID19

Обсъжда се въвеждането на дигитален формат на изложението до края на годината.

Германската мотоциклетна асоциация (IVM), Koelnmesse GmbH и спонсорите на едно от най-значимите събития в мото света – Intermot, изложението в Кьолн, решиха да отменят провеждането на мероприятието през 2020.

Това решение сякаш бе очаквано, след като още в началото на април два от най-големите производители на мотоциклети в Европа, BMW и KTM, обявиха, че няма да присъстват на изложението EICMA 2020 в Милано и Intermot, заради ситуацията наложена от коронавируса.

Голямото мото шоу трябваше да се проведе между 6-ти и11-ти октомври тази година. Изложението се провежда на две години и затова разочарованието за феновете е още по-голямо. Все пак има възможност за евентуално онлайн събитие, но за него няма точни дати. Единственото, което се знае е, че може да не е на посочените дати, а просто да е в рамките на годината. 

„Ресурсите на нашите клиенти и партньори за 2020-21 г. вече са доста изтощени в резултат на кризата SARS / COVID-19. Като важна част от мотоциклетната индустрия обаче, и особено в такъв труден момент, ние искаме активно да подкрепим партньорите си и сега работим с пълна пара в посока осъществяване на цифров формат. 

С цифровия новинарски отдел на INTERMOT създаваме комуникационна платформа, която ще осигури устойчиво вдъхновение както за индустрията, така и за мотоциклетната общност. След това можем да насочим пълния си фокус към събитието, насрочено за 2022 г. В бъдеще търговски панаири като INTERMOT ще включват още хибридни елементи – за да допълнят изживяването на място с добавен цифров обхват. Всички заинтересовани страни сега имат достатъчно време да се подготвят за следващия INTERMOT в Кьолн и да възродят отново това място за срещи на международната мотоциклетна общност“,

заявиха Оливър Фрезе, главен оперативен директор на Koelnmesse, и Райнер Брендике, генерален изпълнителен директор на IVM, в съвместно изявление.

Коментари

комeнтара

About The Author

Related posts