ApriliaBMWBrixtonCan-AmCFMotoFanticGasGasHarley-DavidsonHondaHusqvarnaKawasakiKTMLambrettaMalagutiMondialMOTO GUZZIPiaggioPolarisRoyal EnfieldSur-RonSuzukiTriumphVespaYamahaМОТОМОТО ЕКСПО БългарияМотоциклетна индустрия
Актуално

Над 30 марки нови мотоциклети и скутери ще видим на Moto Expo 2022

Остават по-малко от два месеца до началото на Moto Expo 2022!

Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП), съвместно със своя утвърден дългогодишен партньор – “Експо Тим” ООД отново организират мотоциклетното изложение – Moto Expo 2022.

След кратко прекъсване заради пандемията от COVID-19, сега мото шоу отново ще има и ще бъде отново в София от 15 до 19 април. Домакин на парада на най-новите мотоциклети ще бъде отново зала Асикс Арена (бивша зала Фестивална).

В него ще присъстват изложители, представляващи у нас всички големи световни производители на мотоциклети, АТV машини, скутери и мотопеди. Независимо дали са членове на ААП или не, кандидатите за участие са много. Те ще окупират общата изложбена площ в централната зала от 2200 кв. м.

Централното и горно фоайе са с обща площ от общо 250 кв. м. Тя ще бъде заета от фирми за мотоциклетни аксесоари, екипировка и оборудване.

Само в основната зала ще има 14 основни изложители, но те ще представят машини от почти всички марки на големите световни производители. Така в зала Асикс Арена ще видим най-новите модели на APRILIAATX MOTO, BMW, BRIXTON, BRP: CAN-AMCFMOTO, EVINRUDE, GAS GAS, HARLEY-DAVIDSON, ZERO MOTORCYCLE, HONDA, HUSQVARNAINDIAN Motorcycle, KAWASAKI, KTMLYNX, MOTO GUZZI, PEUGEOT, PIAGGIO, POLARIS, ROYAL ENFIELDRIEJUSUR-RON, SEA-DOO, SUZUKI, TRIUMPH, VESPA, YAMAHA и др.

Повечето експонатите ще бъдат премиерни за България, тъй като бяха представени на най-големия мотосалон EICMA в Милано в началото на ноември 2021 г. Ще има изложени и изцяло електрически мотоциклети и скутери.

В двете фоайета, както споменахме, ще има щандове на много фирми, които се грижат за мотоциклета и ездача с екипировка, аксесоари, масла, резервни части и др. Това са известни марки и техните представители на българския пазар. Става дума за MOTOACCENT, VINGHEN, PANDORA, CRANK, CORONA PLEVEN, MIDLAND, MOTUL, AL-EKSPRES, ZEDMOTO, E-MOUNTAIN BIKE, RYMAX-LUBRICANTS BULGARIAMYMOTO.BG и др.

Тениски на Road Adventures for Bikers Тениски на Road Adventures for Bikers

По време на първото издание на изложението през 2019 г. интересът беше огромен. През щандовете на Асикс Арена преминаха над 10 000 посетители.

Стикери от Емблематични Мото Трасета

Moto Expo 2022 ще очаква мотоциклетистите и фенове на двуколесния транспорт. Мястото и датите са зала Асикс Арена от 15 до 19 април, а вратите ще са отворени от 10,00 до 19,30 часа.

Схемата на изложението е нова. Датите 15-19 април са променени. Първият ден е петък, следва уикенда, когато се очакват най-много посетители. Закриването на изложението ще бъде във вторник.

Ще има и много изненади, за които ще информираме допълнително.

Хора с увреждания – Безплатно;

Деца до 12 години с придружител – Безплатно;

Цени Билети: На място:

12 лева (събота и неделя);

10 лева (делничен ден);

Деца от 12 до 18 години – 6 лева;

Онлайн – 2 лв. отстъпка за онлайн закупуване:

10 лева (събота и неделя);

8 лева (делничен ден);

Деца от 12 до 18 години – 4 лева.

Николай Бойчев

Мотоциклетен почитател и ентусиаст от 2005 г., с опит из пътищата в България и Европа. Автор на статии, анализи и ревюта на емблематични мото трасета и на мотоциклети. Занимава се активно с въздушна фотография и заснема пътищата от птичи поглед.

Свързани статии

Back to top button