ApriliaBMWBrixtonCan-AmCFMotoFanticGasGasHarley-DavidsonHondaHusqvarnaKawasakiKTMLambrettaMalagutiMondialMOTO GUZZIPiaggioPolarisRoyal EnfieldSur-RonSuzukiTriumphVespaYamahaМОТОМОТО ЕКСПО БългарияМотоциклетна индустрия
Актуално

Над 30 марки нови мотоциклети и скутери ще видим на Moto Expo 2022

Остават по-малко от два месеца до началото на Moto Expo 2022!

Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП), съвместно със своя утвърден дългогодишен партньор – “Експо Тим” ООД отново организират мотоциклетното изложение – Moto Expo 2022.

След кратко прекъсване заради пандемията от COVID-19, сега мото шоу отново ще има и ще бъде отново в София от 15 до 19 април. Домакин на парада на най-новите мотоциклети ще бъде отново зала Асикс Арена (бивша зала Фестивална).

В него ще присъстват изложители, представляващи у нас всички големи световни производители на мотоциклети, АТV машини, скутери и мотопеди. Независимо дали са членове на ААП или не, кандидатите за участие са много. Те ще окупират общата изложбена площ в централната зала от 2200 кв. м.

Централното и горно фоайе са с обща площ от общо 250 кв. м. Тя ще бъде заета от фирми за мотоциклетни аксесоари, екипировка и оборудване.

Само в основната зала ще има 14 основни изложители, но те ще представят машини от почти всички марки на големите световни производители. Така в зала Асикс Арена ще видим най-новите модели на APRILIAATX MOTO, BMW, BRIXTON, BRP: CAN-AMCFMOTO, EVINRUDE, GAS GAS, HARLEY-DAVIDSON, ZERO MOTORCYCLE, HONDA, HUSQVARNAINDIAN Motorcycle, KAWASAKI, KTMLYNX, MOTO GUZZI, PEUGEOT, PIAGGIO, POLARIS, ROYAL ENFIELDRIEJUSUR-RON, SEA-DOO, SUZUKI, TRIUMPH, VESPA, YAMAHA и др.

Повечето експонатите ще бъдат премиерни за България, тъй като бяха представени на най-големия мотосалон EICMA в Милано в началото на ноември 2021 г. Ще има изложени и изцяло електрически мотоциклети и скутери.

В двете фоайета, както споменахме, ще има щандове на много фирми, които се грижат за мотоциклета и ездача с екипировка, аксесоари, масла, резервни части и др. Това са известни марки и техните представители на българския пазар. Става дума за MOTOACCENT, VINGHEN, PANDORA, CRANK, CORONA PLEVEN, MIDLAND, MOTUL, AL-EKSPRES, ZEDMOTO, E-MOUNTAIN BIKE, RYMAX-LUBRICANTS BULGARIAMYMOTO.BG и др.

По време на първото издание на изложението през 2019 г. интересът беше огромен. През щандовете на Асикс Арена преминаха над 10 000 посетители.

Moto Expo 2022 ще очаква мотоциклетистите и фенове на двуколесния транспорт. Мястото и датите са зала Асикс Арена от 15 до 19 април, а вратите ще са отворени от 10,00 до 19,30 часа.

Схемата на изложението е нова. Датите 15-19 април са променени. Първият ден е петък, следва уикенда, когато се очакват най-много посетители. Закриването на изложението ще бъде във вторник.

Ще има и много изненади, за които ще информираме допълнително.

Хора с увреждания – Безплатно;

Деца до 12 години с придружител – Безплатно;

Цени Билети: На място:

12 лева (събота и неделя);

10 лева (делничен ден);

Деца от 12 до 18 години – 6 лева;

Онлайн – 2 лв. отстъпка за онлайн закупуване:

10 лева (събота и неделя);

8 лева (делничен ден);

Деца от 12 до 18 години – 4 лева.

Николай Бойчев

Мотоциклетен приключенец и ентусиаст от 2005 г., с опит из пътищата в България и Европа. Автор на статии, анализи и ревюта на емблематични мото трасета и на мотоциклети. С поглед върху мотоциклетната индустрия и общност. Занимава се активно с въздушна фотография и заснема пътищата от птичи поглед.

Свързани статии

Back to top button