Can-AmSSVUTVЛюбопитноПремиери
Актуално

Вносителите на Can-Am, Зундерт Екстрийм откриха нов шоурум!

В петъчната вечер на четвърти февруари едно колоритно място в София привлече любителите на екстремни спортове от цяла България.

Новият шоурум на „Зундерт Екстрийм“ отвори широко врати за своите клиенти, партньори, приятели и съмишленици.

Гостите се спираха още на входа, впечатлени от двата открояващи се в тъмнината Can-Am Maverick X3, а едната машина заковаваше вниманието заради ефектния си брандинг, създаден и произведен от графичното студио на „Зундерт Екстрийм“.

Всеки новодошъл беше посрещан топло и приятелски от Росица Мутафчиева и нейния екип, а интериорът на шоурума създаваше уютно усещане у всеки, прекрачил прага, поставяйки елегантен фокус върху машините за екстремни забавления и върху десетки дрехи и аксесоари, създадени с мисъл за тоталния комфорт и безопасност на всеки, занимаващ се активно с екстремни спортове.

А вместо официални речи, Росица Мутафчиева и нейният баща, който създава „Зундерт“ заедно със своята съпруга през 1991 г., споделиха интересни и весели факти от историята на компанията.

С директно включване от централата на BRP в Прага, мениджърът за Европа, Милош Лозничка, заедно с Любомир Любомиров, регионален мениджър по дистрибуцията, благодариха искрено на целия екип на „Зундерт Екстрийм“ за перфектното партньорство, започнало през 2003 г. и движещо се по възходяща линия през всичките 19 години.

След това Васко Кръпката превзе сцената в новия шоурум…

Тръгнахме си широко усмихнати, всеки от нас с уникален подарък в ръка; сигурни сме, че ще се върнем отново и ще бъдем посрещнати от приятели.

Тениски на Road Adventures for Bikers Тениски на Road Adventures for Bikers

Milena V. Ivanova

Мотоциклетен ентусиаст и приключенец. Редактор, автор на статии, интервюта и рубрики, свързани с мото туризма и мотоциклетната индустрия. Преводач от английски на материали от чуждестранни медии.

Свързани статии

Back to top button