МОТОМОТО ЕКСПО БългарияМото Събори и ФестивалиМотоциклетна индустрия

Мотоциклетно изложение в София ще има!

Да, наистина от 15 до 19 април 2022 г. предстои Moto Expo 2022!
Решено е!

След като заради пандемията 2 години поред Moto Expo Sofia бе отлагано, сега най-сетне ще можем да се насладим на най-новите модели на световните мотоциклетните производители.

Както досега, организатори на събитието са Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП), съвместно с техния утвърден дългогодишен партньор – “Експо Тим” ООД.

Мястото ще бъде вече познатата зала Асикс Арена (бивша зала Фестивална) в София, където се проведе последното издание през 2019 година.

Две години Moto Expo бе отменяно. Но това вече е минало. Сега предстои Moto Expo 2022.

Както винаги, на изложението ще присъстват изложители, представляващи у нас всички големи световни производители на мотоциклети, АТV машини, скутери и мотопеди.
Заедно с това, в изложението по традиция участват много фирми, които внасят аксесоари, консумативи, резервни части и принадлежности. Радостното е, че ще видим и нови марки, които са в България от миналата година.

Общата изложбена площ в централната зала е 2200 кв. м. Там ще бъдат всички вносители на мотоциклети в България. Централното и горното фоайе имат общо 250 кв. м. площ – там ще са разположени фирмите за мотоциклетни аксесоари, екипировка и оборудване.

Да припомним, че по време на първото издание на изложението в зала Асикс Арена през 2019 г. интересът беше огромен. Тогава през щандовете преминаха над 10 000 посетители.

Тениски на Road Adventures for Bikers Тениски на Road Adventures for Bikers

Moto Expo 2022 ще очаква мотоциклетистите и фенове на двуколесния транспорт.

Стикери от Емблематични Мото Трасета

Мястото и датите вече са известни:

Зала Асикс Арена
от 15 до 19 април от 10:00 до 19:30 часа.

Николай Бойчев

Мотоциклетен почитател и ентусиаст от 2005 г., с опит из пътищата в България и Европа. Автор на статии, анализи и ревюта на емблематични мото трасета и на мотоциклети. Занимава се активно с въздушна фотография и заснема пътищата от птичи поглед.

Свързани статии

Back to top button