МОТОМОТО ЕКСПО БългарияМото Събори и ФестивалиМотоциклетна индустрия

Мотоциклетно изложение в София ще има!

Да, наистина от 15 до 19 април 2022 г. предстои Moto Expo 2022!
Решено е!

След като заради пандемията 2 години поред Moto Expo Sofia бе отлагано, сега най-сетне ще можем да се насладим на най-новите модели на световните мотоциклетните производители.

Както досега, организатори на събитието са Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП), съвместно с техния утвърден дългогодишен партньор – “Експо Тим” ООД.

Мястото ще бъде вече познатата зала Асикс Арена (бивша зала Фестивална) в София, където се проведе последното издание през 2019 година.

Две години Moto Expo бе отменяно. Но това вече е минало. Сега предстои Moto Expo 2022.

Както винаги, на изложението ще присъстват изложители, представляващи у нас всички големи световни производители на мотоциклети, АТV машини, скутери и мотопеди.
Заедно с това, в изложението по традиция участват много фирми, които внасят аксесоари, консумативи, резервни части и принадлежности. Радостното е, че ще видим и нови марки, които са в България от миналата година.

Общата изложбена площ в централната зала е 2200 кв. м. Там ще бъдат всички вносители на мотоциклети в България. Централното и горното фоайе имат общо 250 кв. м. площ – там ще са разположени фирмите за мотоциклетни аксесоари, екипировка и оборудване.

Да припомним, че по време на първото издание на изложението в зала Асикс Арена през 2019 г. интересът беше огромен. Тогава през щандовете преминаха над 10 000 посетители.

Moto Expo 2022 ще очаква мотоциклетистите и фенове на двуколесния транспорт.

Мястото и датите вече са известни:

Зала Асикс Арена
от 15 до 19 април от 10:00 до 19:30 часа.

Николай Бойчев

Мотоциклетен приключенец и ентусиаст от 2005 г., с опит из пътищата в България и Европа. Автор на статии, анализи и ревюта на емблематични мото трасета и на мотоциклети. С поглед върху мотоциклетната индустрия и общност. Занимава се активно с въздушна фотография и заснема пътищата от птичи поглед.

Свързани статии

Back to top button