петък, 05/06/20

Информационен портал за мото туризъм
Спонсорираме 3000 км от Вашето мото пътешествие – вижте условията

Спонсорираме 3000 км от Вашето мото пътешествие – вижте условията

За да стигнете по-далеч във Вашите пътешествия и да се насладите на повече мото приключения, ние от Meteo-Ride Ви предоставяме възможност да спечелите паричната равностойност на гориво за 3000 км и за кратко да станете част от нашия екип.

Повече мото км с Meteo-Ride

Условия за участие:

  • Попълнете анкетата за участие, която можете да изтеглите от тук Poveche-Moto-KM-May-2018 и ни я изпратете на meteo_ride@abv.bg. В нея освен своите имена, възраст и мотоциклет, ще трябва да посочите и през кои проходи и емблематични трасета планирате да преминете по време на пътуването си това лято, като изберете от предоставения списък. Накрая трябва да посочите и в коя секция от форума ще публикувате свой пътепис и/или фотопис.
  • В рамките на обявения краен срок (31.05.18), ни разкажете за свое ПРЕДИШНО пътешествие (или за това, което предстои) в някоя от секциите на форума в сайта. А ако вече сте член на нашия форум, в анкетата можете да посочите с коя Ваша публикация искате да участвате в този конкурс.

Срокове:

Краен срок за изпращане на анкетите за участие и публикуване на пътепис във форума – 31.05.2018 г.

Победителят ще бъде обявен на 01.06.2018 г.

Критерии, по които ще бъде избран победителят:

Победителят ще бъде определен от екипа на Meteo-Ride.com, като основните критерии, които ще влияят при избора са маршрутът на Вашето пътешествие и Вашият пътепис и/или фотопис в нашия форум.

Победителят:

Победителят в кампанията „Повече мото км с Meteo-Ride“ ще получи сумата от 600 лв. (която покрива разхода за гориво за 3000 км). От своя страна той се ангажира:

  • да предостави снимки и кратка информация, с която неговото пътуване да бъде проследено във Facebook страницата на сайта;
  • да предостави снимки и информация от трасетата и проходите, включени в маршрута му, които ще бъдат използвани при създаването (или обновяването) на ревютата на тези трасета;
  • след завръщането си да бъде интервюиран от екипа на Meteo-Ride.com.

Условията и ангажиментите от страна на Meteo-Ride.com и от страна на победителя ще бъдат описани в договор за спонсорство. Ако желаете да се запознаете предварително със съдържанието на договора, моля, свържете се с нас на meteo_ride@abv.bg или на тел: 0885073069.

Желаем Ви успех и очакваме с нетърпение Вашите мото пътеписи и анкети за участие!

Коментари

комeнтара

About The Author

Related posts