петък, 05/06/20

Информационен портал за мото туризъм
Тестваме Africa Twin и Honda NC750X и хвърляме първи поглед на CB500F

Тестваме Africa Twin и Honda NC750X и хвърляме първи поглед на CB500F

За първи път Honda организира тест на мотоциклетната си гама, както с публиката, така и, ден по-рано, в петък, с журналисти.

На събитието, на което бяхме поканени, любезните домакини от Honda Bultraco представиха за първи път в България премиерния CB500F.

Под завесата се разкри един градски сребрист лъв с агресивни линии и ново табло. Предназначен да ловува в градската джунгла, CBF-ката разполага с 470-кубов 2-цилиндров редови двигател, 4-тактов, по 4 клапана на цилиндър, с водно охлаждане, с 35 KW и 43 Нм при 7000 об/мин. 

 

Представянето на F-ката бе само за подгряване, защото след това имахме възможност да тестваме цели 7 машини: Monkey, Super Cub, Forza 125, CB500F, NC750X, Africa Twin и Gold Wing, като ние се фокусирахме върху приключенския клас и се яхнахме на Африката и NC750X.

Можете да изгледате видео ревютата на мотоциклетите в канала ни в youtube, като не забравяйте да се абонирате.

А съвсем скоро ще публикуваме подробни визитки на моторите в секцията ни МНЕНИЯ ЗА МОТОЦИКЛЕТИ ОТ ЧИТАТЕЛИ, където всеки от вас може да направи собствено ревю на машините по посочените критерии.Предстои публикуването на видеото за Honda Africa Twin. Бъдете първите, които ще го видите, като се присъедините към нашата аудитория в youtube.

Коментари

комeнтара

About The Author

Related posts