събота, 29/02/20

Информационен портал за мото туризъм
expo 20
Очаква ни Moto Expo 2020

Очаква ни Moto Expo 2020

Тази пролет в София отново ще можем да видим огромно количество нови мотоциклети, събрани на едно място. За втора година поред Meteo-Ride.com ще бъде медиен партньор на събитието. Както обикновено ще ви направим свидетели на всичко най-интересно от шоуто и новите тенденции при мотоциклетите.

Много посетители и сериозни продажби на Moto Expo 2019

Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП), съвместно с утвърдения си дългогодишен партньор – “Експо Тим” ООД отново организират традиционното мотоциклетно изложениеMoto Expo 2020. Домакин на мото шоуто пак е София, а датите са от 20 до 24 март 2020 г. 

Както и миналата година, Moto Expo 2020 ще се състои в обновената зала Асикс Арена (бивша зала Фестивална). В него участват голяма част от официалните вносители на мотоциклети у нас, АТV машини, скутери и мотопеди. Заедно с това, в изложението по традиция участват много фирми, които внасят аксесоари, консумативи, резервни части и принадлежности. 

Щандове ще имат 10 основни изложители, които представят 20 световни марки мотоциклети. В зала Асикс Арена ще видим най-новите модели на Aprilia, Benelli, BMW, Brixton, BRP: CAN-AM, Evinrude, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Kawasaki, KTM, Kymco, Lambreta, Moto Guzzi, MV Agusta, Mondial, Peugeot, Piaggio, Quadro, Royal Enfield, SEA-DOO, Suzuki, Triumph, Vespa, Yamaha и др. Повече от експонатите ще бъдат премиерни за България, тъй като бяха представени на най-големия мотосалон EICMA в Милано в началото на ноември 2019 г.  Ще има изложени и изцяло електрически мотоциклети и скутери.

Общата изложбена площ в централната зала е 2200 кв.м. заета площ. Тя е за всички вносители на мотоциклети в България. Централното и горно фоайе имат общо 250 кв.м. заета площ, която ще бъде предоставена на фирми за мотоциклетни аксесоари, екипировка и оборудване. 

Миналата година, по време на първото издание на изложението, интересът беше огромен. През щандовете на Асикс Арена преминаха над 10 000 посетители. Тази година се очакват много повече – над 15 000 души. Датите са 20-24 март, а схемата на изложението също е нова. Първият ден е петък, следва уикендът, когато се очакват най-много посетители. Закриването на изложението, когато ще се теглят наградите от томболата с входни билети, ще бъде във вторник.  Ще има и още изненади, за които ще информираме допълнително.

Цената на билета закупен онлайн е 8 лв., а на място, от касите на зала Асикс Арена – 10 лв. Работното време започва от 10 ч. сутринта и приключва в 19.30 ч.

Кадри от миналогодишното издание 2019


Коментари

комeнтара

About The Author

Related posts