3-ТА СРЕЩА НА ROAD ADVENTURES

СЪРНИЦА'24

Meteo-Ride е информационен портал за мото туризъм, създаден от група мотоциклетни ентусиасти, за които изследването на света е по-вълнуващо на две колела.

Една от основните ни цели е да бъдем полезни на любителите на мото пътешествия и да им предоставим максимално качествена информация, за да изберат правилния път и точния момент за своето приключение. Затова съчетахме страстта си към пътуванията, любовта си към разказването на истории и операторските си умения и създадохме най-широко обхватните и подробни описателни фото и видео ревюта на емблематични мотоциклетни трасета в България и Европа. Чрез своите ревюта популяризираме и не толкова известни, но прекрасни мото трасета в нашата страна.

Поддържаме интеграция с метеорологични сайтове и излъчваме life streaming сесиите на над 40 камери от трасетата, за да могат нашите читатели да следят „on time“ прогнозата за времето и актуалната пътна обстановка. А в групата ни във фейсбук Road Adventures for Bikers всеки може да публикува информация за пътните условия и времето, с което да ориентира останалите членове.

Постоянно следим тенденциите и своевременно информираме публиката си за новостите в мотоциклетната индустрия и специфичната среда на мото туризма. Отразяваме събитията около мотоциклетните изложения в България и Европа и участваме като медиен партньор в най-популярните у нас.

Обогатяваме рубриката ни Мнения за мотоциклети, където всеки, който се интересува от определен модел, може да прочете неговата история, да се запознае с подробните технически спецификации и да види отзивите на притежатели на мотоциклета. А тези, които познават модела, могат да споделят своето мнение и да дадат личната си оценка в десет различни критерия.

Подкрепяме и проследяваме пътешествията на най-екстравагантните, най-смелите и най-екстремните мото пътешественици. Вземаме интересни интервюта от тях, чрез които те предават на читателите своя опит и споделят безценни съвети.

На нашия канал в YouTube качваме кратки филми за трасетата, които сме отразили до момента, както и други информационни видеа и интересни класации.

А чрез електронния ни магазин предлагаме на пътешествениците своята уникална авторска серия стикери от емблематични мото трасета в България и на Балканите, които те могат да залепят на своя мотоциклет като трофей.

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ЕКИПА

Николай Бойчев

мотоциклетен ентусиаст и въздушен фотограф 

Мотоциклетен почитател и ентусиаст от 2005 г., с опит из пътищата в България и Европа. Автор на статии, анализи и ревюта на емблематични мото трасета и на мотоциклети. Занимава се активно с въздушна фотография и заснема пътищата от птичи поглед.

Йордан Пачев

мотоциклетен ентусиаст и професионален фотограф 

Мотоциклетен приключенец и професионален фотограф. Откривател на трасета и страстен ловец на проходи, който прилага своя опит в създаването на маршрути, в организирането и воденето на мотоциклетни групи. Неуморен генератор на щури идеи за развитие на мотоциклетната общност.

Милена В. Иванова

редактор, автор, преводач и приключенец

Мотоциклетен ентусиаст и приключенец. Редактор, автор на статии, интервюта и рубрики, свързани с мото туризма и мотоциклетната индустрия. Преводач от английски на материали от чуждестранни медии. Организатор на събитията в мото общността на meteo-ride.com.

Мартин Вачков

мотоциклетен ентусиаст и технически експерт

Мото приключенец и мотоциклетен ентусиаст със задълбочени познания в механиката и устройството на мотоциклета. Фотограф и създател на мотоциклетни маршрути и водач на мото групи. Офроуд експерт при управление на тежко туристическо ендуро.

Back to top button