Royal EnfieldЛюбопитноМотоциклетиПремиери
Актуално

Royal Enfield пуска по 60 юбилейни Continental GT и Interceptor 650 по случай 120-тата годишнина

Royal Enfield обяви, че юбилейните издания на моделите Interceptor 650 и Continental GT650 ще бъдат пуснати в продажба в понеделник – 7 март 2022 г. – в чест на 120-тата годишнина на марката. 

Юбилейните бройки ще бъдат ограничени до 60 от модел в цяла Европа

Двата мотоциклета Interceptor 650 и Continental GT650 са със специален външен вид с уникално покритие от черен хром и ръчно изработена месингова значка, ръчно рисувани ивици, емблема за годишнината и ексклузивни седалки. Всяка машина ще носи уникален сериен номер от 1 до 60 на своя резервоар. Освен това мотоциклетите ще бъдат украсени с жълт стикер на страничния панел, който отдава специална почит на 120-те години история на Royal Enfield. Така тези юбилейни машини от ограничената серия ще подчертаят традициите на марката при изработката на мотоциклети, предавани от поколения майстори, работещи в компанията.

Тъй като от Royal Enfield разполагат само с 60 Интерсептора и 60 Континентала GT от ограниченото издание за цяла Европа, тези мотоциклети ще могат да бъдат запазени от първите желаещи. Това ще се случи чрез онлайн резервацията „Златна възможност“, която стартира на 7 март в 17:30 GMT (19:00 българско време) на сайта на компанията – първите и най-бързи ентусиасти ще си запазят правото да закупят съответния екземпляр.

За да сте в течение с всички актуализации до датата на продажба – не забравяйте да регистрирате интереса си на посочения по-долу линк.

https://www.royalenfield.com/uk/en/120thedition/

Interceptor 650 ще струва 18 300 лв, а Continental GT650 18 700 лв. 

Можете да научите повече на сайта на вносителя на Royal Enfield за България.

Тениски на Road Adventures for Bikers Тениски на Road Adventures for Bikers

Стикери от Емблематични Мото Трасета

Николай Бойчев

Мотоциклетен почитател и ентусиаст от 2005 г., с опит из пътищата в България и Европа. Автор на статии, анализи и ревюта на емблематични мото трасета и на мотоциклети. Занимава се активно с въздушна фотография и заснема пътищата от птичи поглед.

Свързани статии

Back to top button