MV AgustaМотоциклети

MV Agusta обявява ново партньорство с Hertz Ride

Глобалният лидер по отдаване на мотоциклети под наем, споделя идентична философия с компанията от Варезе

MV Agusta и Hertz Ride обявиха ново партньорство. Компанията, която отдава мотоциклети под наем, вече ще разполага с чисто нови модели MV Agusta. Чудесна новина за хиляди клиенти на Hertz Ride, които са почитатели на мото туризма.

Hertz Ride е португалска компания, която предлага широка гама от напълно оборудвани мотоциклети от висок клас под наем в Португалия, Испания, Франция, Италия, Австрия, Словения и САЩ. Компанията е решила да обогати портфолиото си, за да стане разпознаваема за нови мотористи в Европа и новата марка, избрана за тази цел е MV Agusta. Моделите на MV Agusta – Turismo Veloce 800 Lusso SCS и Dragster Rosso ще са достъпни за наемане първо в Италия и Франция. Ще последват Португалия и Испания в началото на мото сезон 2021, а след това и САЩ.

Представителите на две компании споделят, че сътрудничеството между тях идва като нещо съвсем естествено и подходящо, тъй като MV Agusta и Hertz Ride споделят едни и същи мотоциклетни идеали, постоянно търсене на иновации и предлагане на най-доброто изживяване и най-приятното приключение на техните клиенти.

Мисията на MV Agusta е не само да проектира, разработва и произвежда най-модерните мотоциклети в света, но и да създава емоции. Тази визия съвпада с ДНК-то на Hertz Ride, които се стремят да осигурят на любителите на мотоциклети пътешествие, което ще остане в съзнанието им за цял живот. Със специално проектирани маршрути, предназначени да обхванат различни забележителности, както и да осигурят истинско бягство от ежедневието с най-добрите мотоциклети на пазара.

У нас MV Agusta се представлява на пазара от Сенакс ООД, една от водещите компании на авто-мото пазара с повече от 25- годишна история и опит.  Последните години фирмата развива нова продуктова линия под бранда Мотопойнт, която покрива целия спектър мото продукти и аксесоари на марките ARAI, RST, Zandona, Interphone, LIQUI MOLY, KYMCO, Benelli, MV Agusta , чийто официален представител е. Разнообразието от модели на MV Agusta можете да разгледате на www.motopoint.bg или в шоурума в Дружба 2, бул. “Цветан Лазаров” 92.

Коментари

комeнтара

Покажи повече

Николай Бойчев

Мотоциклетен почитател и ентусиаст от 2005 г., с опит из пътищата в България и Европа. Автор на статии, анализи и ревюта на емблематични мото трасета и на мотоциклети. Занимава се активно с въздушна фотография и заснема пътищата от птичи поглед.

Свързани статии

Back to top button