МОТОМото пътешественициМото туризъмМотоциклетни пророциПътешествияЮжна Америка
Актуално

Long Way Up започва да се излъчва от 18 септември

Излезе и трейлърът

В “Дългият път нагоре” (Long Way Up), който тръгва официално на 18 септември, приключенците ветерани Юън Макгрегър и Чарли Бурман прекосяват 13 хил. мили с електрическия LiveWire на Harley.

Продукцията, която ще върви по Apple TV+, представя събирането на двамата приятели след близо десетилетна пауза от последното им лудо приключение на две колела. Освен основни действащи лица, те са и продуценти на новата поредица. „Long Way Up“ е дългоочакваното продължение на предишните приключения на Юън и Чарли, показани в легендарните епизоди на „Long Way Round“ и „Long Way Down“. Сериите ще се излъчват 1 път седмично от средата на септември.

Този път маршрутът обхваща 13 000 мили за 100 дни през 16 граници и 13 страни, започвайки от най-южния аржентински град Ушуая и прекосявайки екзотични и спиращи дъха пейзажи в Южна и Централна Америка. Това се случва “на гърба” на електрическите мотоциклети LiveWire на Harley-Davidson, които насочват вниманието и към посланието за опазването на планетата.

LiveWire е един от експериментите на производителите от Милуоки в класа на електрическите мотоциклети, а участието в шоуто на Чарли и Юън е заявка за масово налагане на пазара. Машината вече се предлага успешно в Калифорния, където има изключително добре развита мрежа от ел. станции. Наскоро ви писахме за мотоциклетния ентусиаст Диего Карденас, който измина разстоянието от 2253 км от границата с Мексико до Канада с такова Харли. За историческото си пътешествие Карденас избира Зелената магистрала West Coast Green (WCGH), по която са разположени  мрежа от станции за бързо зареждане. 

Коментари

комeнтара

Покажи повече

Свързани статии

Back to top button