МОТОМотоциклети

Indian вече в България с най-големия мотоцентър в региона

Най-старата американска мотоциклетна марка и една от най-старите в света вече присъства и на българския пазар. С пищна церемония и завладяващо парти Indian откриха първия си мотоцентър в България, където освен цялата гама мотоциклети и резервни части се предлагат аксесоари на марката, както и уникални за страната услуги за обслужване на мотористи.

Церемонията бе водена от Орлин Павлов и Силвия Радулова, като публиката първо се наслади на атрактивно Indian-ско мотодефиле – с основните мотоциклети в гамата и актуалната колекция облекла, а след това и на любимите хитове на Подуене Блус Бенд и Васко Кръпката.

Сред гостите присъстваха Ангел Попов, зам.-министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията, Кристиан Кръстев, зам.-кмет на София, Младен Младенов, кмет на община Връбница, представители на медиите, мотоклубовете, състезатели, популярни личности и много фенове на мотоциклетите.

Грандиозните мащаби на откриването съответстват напълно на амбициозните цели, които си поставя Indian Motorcycle България.

Мотоцентърът  се състои от шоурум, сервизи, които ще извършват гаранционно и извънгаранционно обслужване на всички мотоциклети на Polaris Industries, както и извънгаранционен сервиз на всички други марки и модели мотоциклети. Освен това – пункт за ГТП, първата в страната специализирана мото мивка, мотохотел, мотооказион и отдаване на мотоциклети под наем.

А разположеният в комплекса Клуб 333 – мотокафе, лаундж бар и нощен клуб с музика на живо – ще предоставя място за забавление и общуване и дава заявка да се превърне в предпочитано средище на мотоциклетната общност в София и района.

Юрий Иванов, управител на Indian България, сподели:

„Днес откриваме мотоцентър Indian България, който вярваме, че ще събере на едно място всички мотоциклетисти. Предлагаме  най-комплексната услуга на пазара от покупката, сервизирането и съхранението на мотоциклета до грижа за моторите, техническият им преглед, застраховката и най-вече доброто настроение и безопасността на всички мотористи.“

В крак със съвременните тенденции в корпоративната култура, още от първите дни на съществуването си Indian Motorcycle България обяви намерението си да развива активна социална дейност.

Indian в България ще предоставя 5% от оборота на всички предлагани услуги на инициативата на Widows Sons Bulgaria, в помощ на различни нуждаещи се семейства, деца без родителска грижа, възрастни хора и всички тези, за които се грижи организацията. Освен това ще поеме безвъзмездно поддръжката и грижата за мобилния безплатен медицински кабинет и всички други превозни средства, обслужващи кампанията.

Клуб 333 ще предоставя 5% от оборота си на инициативата на Българската федерация по мотоциклетизъм – „Помощ на две колела“, в помощ на крайно нуждаещи се братя мотористи и техните семейства, изпаднали в нужда в следствие на злополука или друга причина.

А по време на самото събитието за откриването на комплекса бяха събрани над 4500 лв. за благотворителност за двете инициативи.

Добре дошли в България на Indian Motorcycle! Желаем им много успехи и много доволни потребители! Ще следим с интерес развитието на марката на нашия пазар.

Представиха Indian Challenger 2020

Коментари

комeнтара

Покажи повече

Свързани статии

Back to top button