понеделник, 06/04/20

Информационен портал за мото туризъм
Honda с поредица филми на Лосаил с новия CBR1000RR-R Fireblade

Honda с поредица филми на Лосаил с новия CBR1000RR-R Fireblade

Миналата седмица Honda представи серия от онборд обиколки на пистата Лосаил в Катар с новия супербайк Honda CBR1000RR-R Fireblade SP с участието на пет от най-бързите пилоти на европейските писти.


Десетте филма, заснети с новия мотоциклет, могат да бъдат гледани на официалните канали на Honda в YouTube. Те включват пилоти, както от световни, така и от европейски първенства, които обясняват как да се направи най-добрата обиколка на пистата Лосаил.
На пистата в Катар трикратният световен шампион по издръжливост Фреди Форай работи с пилотите от екипа HRC WorldSBK Леон Хаслам и Алваро Баутиста. Към тях се присъединява и официалният тестов пилот на HRC за WorldSBK и посланик на Honda Швейцария, Доминк Агертер, заедно със състезателя от HRP Motorsports IDM Алесандро Полите.

Новият Honda CBR1000RR-R Fireblade SP за първи път бе показан на изложението EICMA 2019 през ноември. Машината вече направи дебют в WorldSBK в първия кръг в Австралия. Това е най-мощният сериен мотоциклет с атмосферен четирицилиндров редови двигател в света. Новият Fireblade произвежда 160 кВт при 14 500 об/мин. Той разполага с аеродинамика в стил MotoGP и авангарден електронен пакет, включващ водещо на пазара полуактивно електронно окачване.
След като прекараха деня в каране на супербайка на пистата Лосаил, пилотите отделиха време да споделят своите впечатления за новия Fireblade.

Този месец Honda CBR1000RR-R Fireblade SP пристига в дилърската мрежа в цяла Европа.


Четете още:

Бруталният Honda Fireblade 2020 – интервю с главния инженер на машината

Коментари

комeнтара

About The Author

Related posts