HondaSuzukiАксесоариМОТОМотоекипировкаПремиери
Актуално

Hepco & Becker първи с налични роубари за V-Strom 800. Много аксесоари и за Transalp XL750

След покупката на туристическо ендуро или, както е модерно през последните 10-тина години да се нарича – приключенски мотоциклет, задължително трява да се погрижите за неговата защита, за да да бъдете подсигурени за преминаването по черни или кални терени. Оборудването с допълнителни аксесоари важи за всички мотоциклети, но за приключенците, които излизат извън пътя, е просто задължително.

Трябва да помислите за ефективна защита срещу неочаквани инциденти. Още повече, че ако мотоциклетът падне или направи неволен контакт със земята, роубарите могат да предпазят, както мотоциклета, така и водача от по-сериозни последствия. Предпазителите на двигателя пък предотвратяват удари от отскачащите камъни изпод гумите.

Има много компании, които произвеждат висококачествени аксесоари за защита и прикрепяне на багаж. И също както при производителите на мотоциклети, и при тези марки има конкуренция и надпревара. А именно – кой ще произведе първи аксесоар, предназначен за конкретен премиерен модели.

Немският производител на аксесоари HEPCO& BECKER наскоро обяви, че вече има налични аксесоари за хитовите модели от 2023 Suzuki V-Strom 800DE и Honda Transalp XL750.

Новата селекция продукти на „Хепко“ за XL750 Transalp и V-Strom 800DE е много впечатляваща.

Чанти за резервоара (варианти с фланец, презрамки и магнити), предпазители за фаровете, предпазители за ръцете, предпазители за двигателя и, разбира се, много варианти за багаж – топ каси и странични куфари със съответните прикрепящи стойки: Hepco & Becker действително реагираха много бързо и набавиха доста артикули за горещите модели на 2023.

Тези аксесоари са достъпни чрез официалния уебсайт на марката или чрез официалния представител на Hepco & Becker за България – мото магазин MotoAccent, откъдето можете да поръчате всички артикули.

Николай Бойчев

Мотоциклетен приключенец и ентусиаст от 2005 г., с опит из пътищата в България и Европа. Автор на статии, анализи и ревюта на емблематични мото трасета и на мотоциклети. С поглед върху мотоциклетната индустрия и общност. Занимава се активно с въздушна фотография и заснема пътищата от птичи поглед.

Свързани статии

Back to top button