петък, 10/07/20

Информационен портал за мото туризъм
Demo Truck-ът на Harley-Davidson пристига в София с 22 експоната

Demo Truck-ът на Harley-Davidson пристига в София с 22 експоната

Легендарният Demo Truck пристига в София с 22 експоната на Harley-Davidson 

На 13 и 14 юни феновете на силните усещания ще могат да направят безплатен тест райд, избирайки между 22 модела от 2020, които ще са у нас за специалното събитие.

В двата дни от 10 и 17 часа любителите на адреналина ще могат да изберат предпочитан модел за незабравима обиколка в компактни групи по 10 човека, които ще тръгват на всеки 30 минути.

Мястото е магазинът Harley-Davidson в София на бул. „Ботевградско шосе“ № 348, като организаторите са взели всички мерки за безопасност поради ситуацията с COVID-19. В тази връзка ще е задължително попълването на декларация. Предвидена е дезинфекция на всички мотори, дрехи, аксесоари и помещения.

А според европейския стандарт, всеки участник трябва да е екипиран с каска (може да бъде предоставена от шоурума), яке, дълъг панталон, затворени обувки, ръкавици и очила.

За пълния комфорт на участниците ще има осигурени кафе и тонизиращи напитки.
Въпреки това, любезно молим всички да напуснат локацията след като тест райдът им приключи, за да се избегне струпването на хора.

На разположение ще са следните екземпляри: Street Rod, Roadster™, Iron 1200, Forty-Eight Special, IRON 883™, Superlow 1200T, FatBoy 114, Heritage Classic 114, Sport Glide, Street Bob, Breakout  114, FXDR 114, FatBob, Low Rider, Low Rider S, Street Glide® Special, Road Glide®  Limited, Road King Special, Road King, Ultra Limited, Road Glide Special.

За преварително записване посетете сайта на тура https://bit.ly/H-D-ON-TOUR-2020

Повече можете да научете в страницата на събитието във фейсбук Harlеy-Davidson Sofia

Коментари

комeнтара

About The Author

Related posts