петък, 05/06/20

Информационен портал за мото туризъм
Това мото лято – 4000 км повече за един от вас

Това мото лято – 4000 км повече за един от вас

4000 км повече звучи добре, нали?4000 км повече с Meteo-Ride.

Планирате ли това лято да обиколите с мотор Балканите, Карпатите, Алпите или Кавказ? А може би целта ви е да покорите някоя по-далечна емблематична мото дестинация като Нордкап или Северна Африка? Фокусирайте вниманието си – следващите редове са за вас!

Ние осигуряваме финансирането на гориво за 4000 км, за да можете да осъществите планирания маршрут! И ви каним да станете за кратко част от нашия екип, споделяйки снимки и информация от пътуването си.

За да участвате в кампанията ни, трябва само да попълните тази анкета и да публикувате пътепис/фотопис от свое предишно пътуване в нашия Форум.

Събираме кандидатури от сега до 15-ти май. На 16-ти май ще обявим кого сме избрали да подкрепим. Изборът ще направим на база маршрута, който планирате и вашия пътепис във форума ни. Един от вас ще спечели финансовата равностойност на гориво за 4000 км! Победителят ще стане кореспондент от местата, които ще посети – ще ни изпраща снимки и ще споделя емоциите си с нас. След края на своето пътешествие ще бъде интервюиран и ще влезе в звездните архиви на Meteo-Ride-пътешествениците.

Но хубавите неща не се изчерпват с тези 4000 км повече.

Даваме и цели три утешителни награди! Чрез томбола ще изберем още трима от участвалите в конкурса. Те ще спечелят Test Drive Weekend с екзотичното ендуро в стил „ретро Дакар“ Moto Guzzi V85 TT, осигурени от Italia Motors. Спечелилите ще разполагат с тази страхотна машина цели два дни и ще могат да я разходят из България. Разбира се, техните снимки, разкази и изживявания също ще бъдат споделени с нашата публика.

Кампанията „Повече мото км с Meteo-Ride“ се провежда за втора година поред. През миналото лято Светльо Радулов стигна до North Coast 500 в Шотландия с подкрепата на Meteo-Ride.

Очакваме с нетърпение да се запознаем с вашите мото планове!

Участвайте! 4000 км повече са си 4000 км повече!

 

https://meteo-ride.com/advforum/

Коментари

комeнтара

About The Author

Related posts