събота, 06/06/20

Информационен портал за мото туризъм
Премиерните скутери на KYMCO за 2018 са вече тук

Премиерните скутери на KYMCO за 2018 са вече тук

Новите скутери на KYMCO за 2018 година пристигнаха за началото на мото сезона, като четири от тях попадат в категорията над 300 кубика – Downtown 350i, Xciting 400i, People GTI 300 и X-town 300i. При 125-кубиковите има две нови попълнения – X-town 125i и Like 125i, който е един от най-харесваните модели на тайванските производители през последната година.

От българското представителство споделят, че интересът към новите модели в шоурума на KYMCO, вече е доста сериозен.

В началото на май се очаква да пристигнат още няколко премиерни модела на марката – Like 50 4Т и Agility16+ 50 4Т, които са идеални, ако искате да сте независими от натоверения градски трафик, да се радвате на нисък разход на гориво и възможност за лесно паркиране.

Новите модели за 2018 на един от най-големите световни производители на скутери са общо осем. Както и досега всеки скутер е с 2 години пълна гаранция и оторизиран сервиз за пълно обслужване – гаранционен и извънгаранционен.

В близко бъдеще това, което предстои на компанията на глобално ниво, е да се включи активно в „зелената вълна“ при возила, като в края на март в Токио KYMCO представиха концепцията си за първи електрически скутер – Ionex. А на локално ниво – българските представители разширяват присъствието си в цялата страна с дилърство в Пловдив, освен тези в Плевен и Варна.

От компанията се шегуват, че „KYMCO е навсякъде – от София до Тайпе, и винаги има място за паркиране”.

Източник: Kymco.bg

Заглавна снимка: roadrunner.travel


Още новини за KYMCO:

Вижте на кое място поставихме трейлъра на KYMCO по време на EICMA 

TOP 10 EICMA 2017 MOTORCYCLE TRAILERS

Публикувахте от Meteo-Ride.com в Понеделник, 20 ноември 2017 г.

Коментари

комeнтара

About The Author

Related posts