четвъртък, 17/10/19

Информационен портал за мото туризъм
Потвърдено: Мотокамп Идилево за 12-ти път домакини на мото среща на Horizons Unlimited

Потвърдено: Мотокамп Идилево за 12-ти път домакини на мото среща на Horizons Unlimited

За 12-та година поред Мотокамп България – Идилево, любимото място в България на мото пътешественици от цял свят, ще бъде домакин на среща на Horizons Unlimited – най-голямата общност на мотористите, кръстосващи планетата.

Датата на тазгодишната мото среща на пътешествениците ще бъде в разгара на лятото или по-точно уикенда 19-21 юли. Тази година мотокампа ще посетят двама специални гости, които ще разкажат за своето пътуване през Европа, посветено на 75-тата годишнина от Втората световна война. Пет американски джентълмени ще пресекат Стария континент със своите Харлита, използвани във Втората Световна война, като ще започнат тура си от Великобритания и ще посетят Нормандия, Франция за 75-тата годишнина от Деня на десанта, след което ще продължат на изток, за да „покорят“ Германия отново. Двама от тях ще дойдат на срещата със своите мотори.

Снимка: 75th D Day Harley WLA Tour 2019

Освен това в програмата основно присъствие ще имат българските мото пътешественици, като сред поканените гост-презентатори са Митко Анастасов – Питона (който разказа и пред нас за своето пътешествие в Южна Америка -„Южна Америка на мотоциклет или „Прави, каквото ти се прави!“ Интервю с Митака Анастасов„), Димитър Камберев, Димитър Тянков (вижте интервюто на Митко за пътуването му до Азия – „Димитър Тянков за свободния дух на Централна Азия и мото филма на годината„), за които се очаква скоро да потвърдят участието си, както и други.

Така че между 19-ти и 21-ви юли в Мотокамп България ще бъде много забавно, както всяка година досега. Ще има презентации, информационни семинари (приемат се предложения), биропиене и разказване на истории.

Който реши, че иска да присъства, нека заяви това в мотокампа, за да имат идея организаторите колко хора да очакват. Цена на легло за уикенда – 2 нощувки + 2 закуски и 2 вечери – 40 евро. Цена на палатка за уикенда – 2 нощувки + 2 закуски + 2 вечери – 25 евро.

Приказното местенце в с. Идилево е предпочитано и заради топлото посрещане от домакините Поли Маринова и Ивайло Стефанов, които, както винаги, ще създадат перфектна организация, за да могат всички гости да се чувстват уютно.

Снимка: Мотокамп Идилево

Мото срещите  в календара на meteo-ride.com

Календар със събития – Мото пътеводител

Източници:

motocamp.bg

www.horizonsunlimited.com

Коментари

комeнтара

About The Author

Related posts