вторник, 07/07/20

Информационен портал за мото туризъм
Отзвук от Moto Expo’19 – Honda връчи Monkey-то

Отзвук от Moto Expo’19 – Honda връчи Monkey-то

Почти месец след провеждането на най-голямо до момента мотоциклетно изложение в България приятните емоции продължават. Honda връчи наградата на победителя в томболата и отчете впечатляващи резултати.

В последния ден на Moto Expo 2019, което се проведе между 10 и 14 април в зала Асикс Арена в София (бившата зала Фестивална), чрез томбола бяха раздадени много награди. Като най-голямата от тях бе мотоциклет или ваучер на стойност 5000 лв. от един от производителите според предпочитанията на спечелилия.

Победителят Пламен Колев избра предложението на Honda – симпатичния 125-кубиков Monkey. И вчера, 09.05, той му бе връчен официално в обновения шоурум на Honda на столичния булевард „България“. Пламен е проджект мениджър в сферата на IT технологиите и почитател на марката – притежава Honda Hornet. Ключовете за Monkey-то му бяха предадени лично от Светослав Китанов, бранд мениджъра на мотоциклетното подразделение на представителството на Honda.

Събитието бе повод за равносметка за изминалото изложение, от което българските представители на марката са много доволни.

„Изключително успешно протече за Honda приключилото наскоро Moto Expo 2019. Марката ни се радваше на огромен интерес и реализирахме 20 продажби по време на шоуто. В процес сме на финализиране на още сделки. Реализирахме ръст от 16% спрямо първото четиримесечие на 2018-а година. Отчетохме общо 36 продажби от началото на годината и възвърнахме челните си позиции на пазара“, подчерта Китанов.

Honda Monkey е мотоциклет с над половинвековна история и един от най-разпознаваемите модели в световен мащаб. Съвременният Monkey комбинира класически дизайн и модерни технологии: обърната вилка, два задни амортисьора, LCD, IMU базиран ABS и LED светлини. Новият му 1-цилиндров 125-кубиков двигател е с мощност от 6,9 кВт (9 к.с.) при 7000 об/мин, въртящ момент от 11 Нм при 5250 об/мин и разход на гориво 67 км/л. С всички течности тежи 107 кг, а размерите му са (Д х Ш х В) 1710 x 755 x 1029 мм. Освен това разполага с дигиталното full-LCD табло, километраж с два режима и дигитален индикатор за горивото, LED светлини и wave ключ с функция answerback, който облекчава намирането на мотоциклета на претъпкания паркинг.

Пожелаваме на новия му собственик много забавни километри със симпатичната „маймунка“!

Коментари

комeнтара

About The Author

Related posts