EICMAKTM

Нашествието на уличните бойци 1.0! И KTM показаха своя звяр – Super Duke R

Явно 2020 ще бъде годината на уличните вагабонти по потници, които ще наситят градските булеварди. Новините за голите стрийтфайтъри валят една след друга предпремиерно в навечерието на EICMA в Милано. Ducati представиха изненадващо супер-бруталния Panigale Streetfighter V4. Последва премиера на Kawasaki ZH2 с турбо, който заради въздуховода за охлаждане на турбото очарова със секси асиметричен фейс. Сега имаме нов играч в уличната сварка, а именно излезлият днес от сенките на уличките в гр. Матигхофен, KTM Super Duke R.

KTM постепенно ни дава все по-ясна картина какво ще представлява изцяло новият Super Duke R, който ще бъде представен на EICMA съвсем скоро. Тази четвърта видео реклама на байка дава общ поглед върху дизайна на мотора.  Това вероятно ще е последното видео, което ще видим до премиерата на 5 ноември, но какво можем да кажем дотук.

Звярът, както го наричат от KTM, ще има нова тръбна рама и нова изпускателна система. Прави впечатление, че на видеото зверският паток е без фарове и стопове и прилича на свиреп хипер мото байк. Предполага се, че машината ще e с 1301 кубиков двигател и приблизително 200 к.с., като ще отговаря на стандарта Евро 5. Въпреки това не се очакват големи промени в двигателя. Някои източници обаче предполагат, че в мотоциклета ще бъде въведена нова функция на адаптивен круиз контрол. KTM се съревновават в разработката на тази технология с Ducati, които се очакваше да бъдат първата мотоциклетна компания, представила иновацията при реализирането на Grand Tour Multistrada 1260 миналата седмица, но в крайна сметка не го направиха.  

Тримата улични бойци тепърва ще влизат в битка за сърцата на феновете и за техните портфейли. Ние ще стартираме тази схватка още сега, като ви попитаме кое от трите видеа най-много ви допада?

 

[mom_video type=”youtube” id=”moeaSa_Twc4″ width=”1003″ height=”420″]
[mom_video type=”youtube” id=”GCnOdVhcPXg” width=”1003″ height=”420″]
[mom_video type=”youtube” id=”W-t8pJijwJk” width=”1003″ height=”420″]

Коментари

комeнтара

Покажи повече

Свързани статии

Back to top button