вторник, 02/06/20

Информационен портал за мото туризъм
Нанотехнологичните ръкавици на Touratech – Guardo Adventure

Нанотехнологичните ръкавици на Touratech – Guardo Adventure

Немската фирма Touring Rally Racing Technology или съкратено Touratech произведе ръкавици базирани на нанотехнологиите.

При проектиранието на новата ръкавица Guardo Adventure дизайнерите на Touratech взимат под внимание всички фактори, с които се сблъскват мотоциклетистите по време на едно мотопътешествие.  От терена до климатичните условия – всичко е отчетено при създаването на Guardo. В резултат от това на пазара излиза една високофункционална, дишаща, защитаваща и удобна ръкавица, която е перфектна за всяко пътуване, независимо от условията.

Нанотехнологията Sharktec® е широко използвана във военната промишленост и е очакваният избор за покритие на дланите и пръстите при мото ръкавиците. Sharktec® гарантира устойчивост срещу огън и порязвания, обира вибрациите и осигурява невероятен захват, дори когато ръкавиците са мокри или мазни. На вид материята прилича на гума и е много гъвкава, но в действителност това е един от най-здравите материали за ръкавици в света.

Нанотехнологичните ръкавици на Touratech - Guardo Adventure

Освен Sharktec® за дланите и пръстите, Touratech използва още няколко материи в създаването на Guardo Adventure, подходящи за подобен тип ръкавица – основа от мека козя кожа, неопрен и спандекс (или еластан) отгоре на пръстите и допълнително подсилване със Superfabric© в горната и долната част на дланта. Материята на върха на пръстите е пригодна за използване на тъчскрийн, а ставите на пръстите са защитени със специални омекотени проектори. Ръкавиците Guardo Adventure ще се справят перфектно с всяка ситуация  по време на вашето приключение. В САЩ цената на чифта е 200$.

 

Нанотехнологичните ръкавици на Touratech - Guardo Adventure

Touratech разкриха новата версия на хитовата си каска Aventuro Carbon

Коментари

комeнтара

About The Author

Related posts