неделя, 12/07/20

Информационен портал за мото туризъм
Кого избрахме да подкрепим във второто издание на „Повече мото км с Meteo-Ride“

Кого избрахме да подкрепим във второто издание на „Повече мото км с Meteo-Ride“

Благодарим ви, приятели, които се включихте в нашата кампания! За това, че споделихте с нас плановете си за пътешествия това лято и за великолепните ви пътеписи във форума! Всички избрани от вас дестинации са вълнуващи и неповторими и ни се иска да можем да помогнем на всеки един да осъществи плановете си! Пожелаваме на всички да реализират желанията си и мото сезонът ви да бъде дълъг, безавариен и изобилстващ с незабравими спомени!

Изборът за нас беше много труден. Но в крайна сметка решихме да подпомогнем едно благородно начинание и да съдействаме на двама млади българи да сбъднат мечтата си да се върнат в България с мотоциклетите си. От година и половина Александра Маркова и Виктор Михайлов работят във Финландия. Това лято можеше да хванат самолета към родната Варна, но ние ще ги подкрепим, за да осъществяват едно мото пътешествието през цяла Европа – Финландия, Швеция, Норвегия, Дания, Германия, Австрия, Лихтенщайн, Швейцария, Италия, Словения, Хърватия, Сърбия и обратно в България. Както ни писа Александра:

„Това ще е най-голямото ни мото приключение досега. Прибираме се у дома…“

Ще следим с нетърпение пътешествието им през красивата Скандинавия и из умопомрачителните Алпи и ще чакаме да си дойдат, за да разказват за далечна Финландия.

Примерният лого маршрут и победителите

https://meteo-ride.com/advforum/

Вижте пътеписът на Александра и Виктор в нашия форум.

Тази година кампанията ни „Повече мото км с Meteo-Ride“ бе подкрепена от Italia Motors и сме много щастливи, че благодарение на тях можем да раздадем още три награди. Кои от вас ще спечелят трите тест-драйв уикенда с Moto Guzzi V85 ще разберем в събота в 15:00, когато ще се включим на живо от шоурума на Italia Motors, за да изтеглим томболата.

Коментари

комeнтара

About The Author

Related posts