STIKERI

понеделник, 20/01/20

Информационен портал за мото туризъм
КТМ добавят навигация към приложението си MY RIDE за Super Adventure S и R

КТМ добавят навигация към приложението си MY RIDE за Super Adventure S и R

 

KTM пуснаха актуализация на приложението MY RIDE, което позволява на собствениците на моделите 1290 Super Adventure S и R да имат навигация директно на TFT дисплея си. Моделите, излезли през 2017 г., също могат да се актуализират напълно безплатно.

Приложението MY RIDE струва 17.99 лв и позволява на мотоциклетиста да свърже своя смартфон с всеки KTM с TFT дисплей (125 и 390 Duke, 1290 Super Duke R, 1290 Super Adventure S и R и 790 Duke, макар в някои случаи да е необходим ъпгрейд на хардуера). Това означава, че мотоциклетистът може да слуша музика и да приема обаждания с Bluetooth слушалки, като контролира функциите с превключвателя на менюто, монтиран на кормилото. Новата навигационна система разширява възможностите, които предлага приложението, като добавя навигация за моделите 1290 Super Adventure S и R.

Освен че показва маршрута завой след завой, навигацията също така посочва разстоянието до следващия завой, името на следващата улица, часа на пристигане и разстоянието до крайната цел, като тези параметри могат да се видят на отделен екран до скоростомера.

Всички потребители на приложението MY RIDE имат достъп до новата навигационна система чрез телефона си, но само собствениците на 1290 Super Adventure S и R могат да я виждат на дисплея на мотоциклета.

Източник: japan.webike.net

Коментари

комeнтара

About The Author

Related posts